info@gucbirligigayrimenkul.com

Konak Mahallesi Saat Kulesi Konak - İzmir KONAK İZMİR

Devren İşyeri

Konak Saat Kulesi Yakını Yüksek Cirolu Restoran

Restoran saat kulesinin çok yakınında işlek bir bölgede bulunmaktadır.

Restoranın içinde, endüstriyel mutfak kurulu olup, büyük yeterli bir kömür ızgarası, fritözü, 2 adet kuzine tipi ocağı ve benmarisi bulunmaktadır.

Gıda ve içecek ürünlerini saklamak için, büyük gardrop tipi soğuk hava ünitesi, 2 adet derin dondurucu ve set altı soğuk hava bulunmaktadır.

Restoran iki katlıdır ve üst kat yemek salonu olarak kullanılabilmektedir. Üst katta ayrıca 2 WC ve dışarıda lavabo bulunmaktadır. Bacası ve tüm ruhsatları bulunmakta olup istenirse alkol ruhsatı alınabilir.

Kurulu 6 Kameralı güvenlik sistemi ve 2 adet pos cihazı bulunmaktadır.

İçecek firmasıyla tabela anlaşması bulunmakta olup, devirden sonra ücretsiz değişiklik yapılabilecektir.

Bu işletmenin pazarlama ve sunumunda tek yetkili ofis Güçbirliği Gayrimenkul A.Ş dir.

Fotoğraflar ve detaylı bilgi için lütfen 0 535 236 18 16 nolu telefonu arayınız.

İlan Konumu & Harita

Konak Mahallesi Saat Kulesi Konak - İzmir KONAK İZMİR